Eco groenvoorziening

Eco groenvoorziening - voor al uw ecologisch groen aanleg en onderhoud

Houten bloembakken, insectenhotels
Houten bruggen
Houten hekwerken en zittafels
Bos onderhoud
eco groenvoorziening
Ecologisch groen aanleg en onderhoud

Welkom op de vernieuwde site van Eco groenvoorziening.

 

Zoals u al gemerkt had, werd de oude "FrontPage" website niet meer bijgewerkt door een technische probleem.

Na 15 jaar is de oude website vervangen door een website met een Joomla Content Managment System.

Eco groenvoorziening werkt nog aan de content van de website en verwacht u spoedig terug op de site voor nieuwe informatie.  

 

Onze excuses voor het ongemak.

Eco groenvoorziening en Webmaster.

 

BOXTEL - Wat doe je als een natuurgebied te koop staat en je wil voorkomen dat de natuur verdwijnt? Dan zit er weinig anders op dan het gebied te kopen. Dat is precies wat een aantal mensen uit Boxtel hebben gedaan. Ze zamelden drie ton in om natuurgebied Dommelbimd te kopen.  

Boomfeest in Boxtel en Liempde

 

UPDATE - De gemeente Boxtel doet woensdag 12 maart mee aan de Nationale Boomfeestdag. Scholieren van enkele basisscholen in Boxtel en Liempde gaan bomen en struiken planten in Sparrenrijk en op een perceel aan de Kasterensestraat in Liempde.

Uitgegeven: 16 maart 2013
LIEMPDE – Dit jaar is het vijftien jaar geleden dat Eric van der Heijden startte met zijn onderneming Eco Groenvoorziening. Een mooi moment om eens terug te kijken onder het genot van een kopje koffie, maar vooral ook om vooruit te kijken.

"Ik heb de groene vingers van mijn vader gekregen, die had twee kanten. Een technische kant en een hovenierskant. Mijn broer heeft de technische kant gekregen en ik de hovenierskant. Zo ben ik na mijn school direct voor mezelf begonnen", verklaart Eric.
Eco Groenvoorziening heeft altijd vanuit Liempde geopereerd. "We zijn actief in verschillende sectoren zoals hoveniers, bosbouw en grootschalige groen", vertelt Eric. "We zijn voor onze opdrachtgevers te vinden in een deel van Noord-Brabant, van Den Bosch tot in Limburg."

Uitgegeven: 11 maart 2013
LIEMPDE - Op woensdagmorgen 20 maart start Natuurwerkgroep Liempde voor de 25ste keer de Liempdse boomfeestdag voor basisschool De Oversteek. De locatie is deze keer één van de mooiste locaties in Liempde, namelijk rondom de kartuizerhoeve Het Groot Duijfhuis op Kasteren. Behalve bomen en struiken worden ook toekomstige vlechthagen geplant door de leerlingen van groep 8. De plantlocatie was vroeger in handen van het Kartuizerklooster Sinte Sophia van Constantinopel. Nu zijn het de eigendommen van Brabants Landschap.

Logo eco groenvoorziening

Foto's Eco groenvoorziening

315349
TodayToday0
YesterdayYesterday23
This WeekThis Week115
This MonthThis Month650
All DaysAll Days315349
Highest 07-29-2017 : 2475
Statistik created: 2020-11-27T03:52:56+00:00
3.219.31.204
US
UNITED STATES
US

Quick links