Eco groenvoorziening

Eco groenvoorziening - voor al uw ecologisch groen aanleg en onderhoud

Houten bloembakken, insectenhotels
Houten bruggen
Houten hekwerken en zittafels
Bos onderhoud
eco groenvoorziening
Ecologisch groen aanleg en onderhoud

Uitgegeven: 16 maart 2013
LIEMPDE – Dit jaar is het vijftien jaar geleden dat Eric van der Heijden startte met zijn onderneming Eco Groenvoorziening. Een mooi moment om eens terug te kijken onder het genot van een kopje koffie, maar vooral ook om vooruit te kijken.

"Ik heb de groene vingers van mijn vader gekregen, die had twee kanten. Een technische kant en een hovenierskant. Mijn broer heeft de technische kant gekregen en ik de hovenierskant. Zo ben ik na mijn school direct voor mezelf begonnen", verklaart Eric.
Eco Groenvoorziening heeft altijd vanuit Liempde geopereerd. "We zijn actief in verschillende sectoren zoals hoveniers, bosbouw en grootschalige groen", vertelt Eric. "We zijn voor onze opdrachtgevers te vinden in een deel van Noord-Brabant, van Den Bosch tot in Limburg.""Naast het hovenierswerk maken we ook allerlei leuke projecten. Hierbij valt te denken aan hekwerken, poorten en picknicktafels van robuust eikenhout of acaciahout. Verder hebben we ook meerdere grote projecten gemaakt, zoals sportveldonderhoud en knuppelbruggen. En natuurlijk zijn we een hoveniersbedrijf dat ook sierlijke tuinen maakt, zagen we bomen en renoveren we tuinen."

"Het leukste is toch wel het maken van de knuppelpaden. Dan mag je lekker heel de dag tot aan je bovenbenen in het water staan, en wanneer het pad dan eindelijk klaar is, voel je jezelf heel erg trots", verwoordt Eric. De meest bijzondere klus was toch wel de kap van een acaciaboom aan de Mijlstraat. "Deze boom was rot en hing heel schuin over een PNEM-huisje heen. We hebben de boom ingezaagd en met twee grote lieren recht getrokken. Daarna konden we de boom verder inzagen om hem uiteindelijk precies tussen twee andere bomen in te laten vallen. Dat was een erg secuur klusje en spannend om te zien of alles wel goed ging."

Voor meer informatie over het bedrijf neemt u een kijkje op www.eco-groenvoorziening.nl. Binnenkort kunt u deelnemen aan een prijsvraag op MooiBoxtel.nl waarmee u een halve dag tuinonderhoud door Eco Groenvoorziening kunt winnen. Check de website dus regelmatig!
 

Bron: Mooi Boxtel op de koffie bij ...

Logo eco groenvoorziening

Foto's Eco groenvoorziening

315414
TodayToday1
YesterdayYesterday22
This WeekThis Week1
This MonthThis Month715
All DaysAll Days315414
Highest 07-29-2017 : 2475
Statistik created: 2020-11-29T19:56:36+00:00
3.237.66.86
US
UNITED STATES
US

Quick links