Eco groenvoorziening

Eco groenvoorziening - voor al uw ecologisch groen aanleg en onderhoud

Houten bloembakken, insectenhotels
Houten bruggen
Houten hekwerken en zittafels
Bos onderhoud
eco groenvoorziening
Ecologisch groen aanleg en onderhoud

Boomfeest in Boxtel en Liempde

 

UPDATE - De gemeente Boxtel doet woensdag 12 maart mee aan de Nationale Boomfeestdag. Scholieren van enkele basisscholen in Boxtel en Liempde gaan bomen en struiken planten in Sparrenrijk en op een perceel aan de Kasterensestraat in Liempde.

 

De opening van Nationale Boomfeestdag vindt woensdag om 09.00 uur plaats in Sparrenrijk, waar wethouder Willie van de Langenberg het startsein zal geven voor de plantactie. De activiteiten in Sparrenrijk sluiten aan op een beheersplan dat enkele jaren geleden voor het bosgebied is opgesteld.

Boomfeest in Boxtel en Liempde

Met hulp van vrijwilligers van de Werkgroep Natuur- en Landschapsbeheer Boxtel wordt een natuurlijk en gevarieerd bos gerealiseerd dat bovendien duurzaam wordt beheerd. Binnenkort hoopt Boxtel het FSC-keurmerk hiervoor te ontvangen. Leerlingen van de Angelaschool, De Hobbendonken en de Sint-Theresiaschool met ongeveer 125 leerlingen nemen deel aan de actie.

De Natuurwerkgroep Liempde doet ook dit jaar mee aan de viering van Nationale Boomfeestdag. Woensdag 12 maart wordt op een perceel van de familie Van Giersbergen aan de Kasterensestraat de 26e editie van de boomfeestdag in Liempde gehouden. Schoolverlaters van De Oversteek gaan nabij de Kasterense brug over de Dommel een groot aantal bomen en struiken planten met wethouder Peter van de Wiel. (Foto: Peter de Koning).

 

 

Logo eco groenvoorziening

Foto's Eco groenvoorziening

320959
TodayToday41
YesterdayYesterday42
This WeekThis Week82
This MonthThis Month510
All DaysAll Days320959
Highest 07-29-2017 : 2475
Statistik created: 2021-05-11T17:32:23+00:00
3.235.191.87
US
UNITED STATES
US

Quick links