Eco groenvoorziening

Eco groenvoorziening - voor al uw ecologisch groen aanleg en onderhoud

Houten bloembakken, insectenhotels
Houten bruggen
Houten hekwerken en zittafels
Bos onderhoud
eco groenvoorziening
Ecologisch groen aanleg en onderhoud

Bloembakken zijn er in verschillende vormen en materialen. Waar je wel voor uitmoet kijken met bloembakken is het verdrogen in de zomer en dat de bak goed doorlatend is voor de natte periode.
De bak is meestal aan de binnenkant bedekt met anti worteldoek, dit doek laat toch water door en
de wortels blijven bij elkaar.
Let wel op dat het verstandig is om grindzand onder in de bak te doen hierin kan het overtollige vocht zich plaatsen en toch als het wat droger wordt als capillaire functie hebben voor de het watertransport naar boven voor de wortels.

Saaie bloembakken creëren door bladverliezende planten te gebruiken met af en toe een groenblijvende, dit zie je wel eens in de winterperiode, want in zomer is dan wel alles weer groen, een nadeel van deze bak is dat de kas bestaat dat de planten te groot worden voor de bak.

Bloeiende bloemenbak, kan je verkrijgen door in mei te planten zomergoed erin te zetten en in het najaar dit weer te vervangen door viooltjes en bloembollen zo hou je toch het hele jaar door een volle bloembak.

Groenblijvende (bloemen)bak, kan je ook voor zorgen, dit is dan vaak met aanplant van coniferen die meestal langzaam groeiend zijn.

     

 

 

Logo eco groenvoorziening

Foto's Eco groenvoorziening

329775
TodayToday24
YesterdayYesterday47
This WeekThis Week225
This MonthThis Month127
All DaysAll Days329775
Highest 07-29-2017 : 2475
Statistik created: 2021-12-03T03:10:29+00:00
54.165.57.161
US
UNITED STATES
US

Quick links